K19 – NYTT KONTORFELLESSKAP – SANDEFJORD SENTRUM

Ute etter kontorplass? Lekre kontorlokaler «All inclusive» til leie for deg som vil jobbe i et innovativt og kreativt miljø midt i Sandefjord sentrum. Vi tilbyr også skreddersøm for mindre bedrifter.

Eier: Hjertnes Eiendom AS
Ledige singelkontorer: 1
Ledige dobbelkontorer: 1

LEKRE KONTOR TIL LEIE MIDT I SANDEFJORD BY

Kontorfellesskapet K19 er en del av Kvartal 19 på Aagaards plass midt i Sandefjord sentrum. Her er det kort vei til alt – både for deg og kundene dine. K19 har stor felles terrasse og er godt tilrettelagt for sosiale og faglige samlinger.

K19 har flunkende nye lokaler, med lys og moderne stil som gir en perfekt ramme for et spennende og innovativt arbeidsmiljø. Konseptet er «All inclusive» kontorleie, så alt du trenger å ta med deg er PC´en.

Vi tilbyr fleksible kontorløsninger som kan skreddersys for mindre bedrifter eller du kan leie en enkelt kontorplass. Dette er under utvikling, så ta kontakt nå om du ønsker å påvirke hvordan ditt nye arbeidssted skal se ut!

NB: Bilder er kun illustrasjonsfoto.

«ALL INCLUSIVE» – KONTORPLASS MED MYE FOR PENGENE

K19 er «All inclusive» kontorutleie som gir deg alt inkludert i en månedlig leie. Dette gir forutsigbarhet og det er ingen overraskelser på strømregninger eller uforutsett vedlikehold.

Vi tilbyr fast kontorplass på eget kontor. Du får tilgang til møterom, nettverk, printer og kopimaskin, vanlig forbruk av kontorrekvisita, kjøkken med tilgang til kaffe, generell infrastruktur, samt renhold og vaktmestertjenester knyttet til lokalene.

Kontorene ligger i 3. etasje og hovedinngangen ligger ut mot Aagaards Plass . Her vil det bli tydelig profilering av K19 ved hovedinngangen slik at besøkende finner enkelt frem og kan stikke innom. Det er gode parkeringsmuligheter i området og mulighet for leie av parkeringsplass i umiddelbar nærhet.

NÆRHET TIL GRUNDERIET OG DHUB

Som en del av et levende sentrum er det fler og fler som ønsker seg kontorplass sentralt i Sandefjord. Med utvidelsen av Grunderiet og etablering av dHub er det i ferd med å utvikle seg et nytt «næringssentrum» som kjennetegnes av nytenkning, kreativitet og vekst. Hjertnes Eiendom ønsker at K19 skal være et naturlig supplement til dette.

I vårt nye kontorfellesskap ønsker vi å skape et spennende innovativt miljø med ulike bransjer som kan dra nytte av hverandre. Er du freelancer eller har et mindre foretak vil dette være perfekt for deg og ditt nettverk.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Thomas Hagen: 924 21 399, [email protected]

Meld din interesse