Klinestadmoen 1 – Sandefjord

Attraktiv kombinasjonseiendom med strategisk beliggenhet nært E-18, torp og sentrum. Eiendommen har stor tomt, gode parkeringsmuligheter og enkel adkomst.

Eier: Fokserødsenteret AS
Leietaker: Fjellsport, Office 24 , Drammen Lift og Vestfold Taxi
Bygninger: ca. 8 540 kvm
Ledig areal: ca 600 kvm ledig kontor og 1 200 ledig lager.
Tomt: ca. 22 840 kvm.
Ledig tomteareal: 0

Beliggenhet

Sentral logistikk/kombinasjonseiendom like ved E-18 på Fokserød i Sandefjord. Enkel inn- og utkjøring i forhold til hovedveiforbindelsen i Vestfold. Kort vei til Sandefjord lufthavn Torp. Ca 5 km. fra Sandefjord sentrum.

Beskrivelse

Moderne kontorlokaler innredet med trivelige farger. Lokalene er fordelt på to plan og har en blanding av cellekontorer og åpent landskap.

Adkomst

Eiendommen ligger på Fokserød ca 100 meter syd for Fokesrød krysset og rundkjøringen mot Torp. Se kart.

Logistikk

Logistikk / kombinasjonseiendommen ligger meget sentralt like ved E-18 på Fokserød i Sandefjord. Enkel inn- og utkjøring i forhold til hovedveiforbindelsen i Vestfold. Kort vei til Sandefjord lufthavn Torp. Ca 5 km. fra Sandefjord sentrum.

Standard

De ledige lokalene er lyse og trivelige kontorer som ble nyinnredet og pusset opp i 2010/2015. Det er fliser og tepper på gulvet, malte vegger. Cellekontorene er delt inn med grå kontorskillevegger. Ventilasjon med kjøling. Det er installert alarmanlegg og brikkebasert adgangskontroll.

Innhold

Kontorlokalene på ca 600 kvm. er fordelt på to plan. 1 etg. inneholder resepsjon, cellekontorer, møterom, bod/teknisk, kantine/spiserom, toaletter/dusj. Inntil ca 20-25 arbeidsplasser.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 710
Gårdsnr: 16
Gårdsnr: 7

 

Meld din interesse