Rådhusgata 11 – Sandefjord

Unik mulighet midt i sentrum. Rådhusgata 11 er en klassisk bygård med en meget flott beliggenhet midt i sentrum. Ledig kontorlokaler fra 10 – 320 kvm.

Beliggenhet

Rådhusgata 11 er en klassisk bygård med en meget flott beliggenhet midt i sentrum. I nabolaget finner man alle sentrumsfunksjoner innen gangavstand. Sentrum har god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Sandefjord Lufthavn, 17 min til Larvik, 20 min til Tønsberg, samt 1 time og 20 min til Oslo.

Fra bygget har man flott utsikt mot byparken, med Cafe og yrende liv på sommeren.

Ledighet

I 2. etasje er det ett kontorfellesskap, i tillegg til 7 ulike kontorer fordelt på forskjellige bransjer. Det blir nå ledig kontor i kontorfellesskapet, i tillegg til 2 kontorlokaler på hhv 85 kvm og 320 kvm. Disse lokalene ligger vegg i vegg, og kan slås sammen.

Kontoret på 320 kvm består i dag av 7 cellekontor, spiserom, møterom, lager og 2 landskapsplasser. Kontoret på 85 kvm er åpent, med et lite møterom og kjøkkenkrok.

Disse kontorene deler toalett med dusj.

Rådhusgata 11

Rådhusgata 11 er et kombinasjonsbygg og består av kontorlokaler, forretninger og boliger. I bakgården er det noen parkeringsplasser for sykler og biler.

1. etasje i bygget er forbeholdt forretningslokaler og restauranter, i tillegg til adskilt inngangsparti for kontorer og boliger.
Kombinasjonen kontor og forretninger gjør at du vil finne det som betyr noe i en hektisk hverdag i dette området; cafeer, forretninger og forskjellige restauranter. Andre etasje huser flere forskjellige bransjer.

Parkering

Begrenset med parkering i bakgården til Rådhusgata, men mulighet for leie av parkering i omkringliggende parkeringshus. 

Stort møterom med med egen altan mot Byparken.
Cellekontor med utsikt mot Byparken.
Egen seksjon på 85 kvm. Åpent landskap med møterom og kjøkkenkrok.
Fellesområdet i Kontorfellesskapet R11.
Ledig stort kontor i Kontorfellesskapet R11.
Møterom med skjerm i Kontorfellesskapet R11.

Meld din interesse

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.