Rådhusgata 11 – Sandefjord

Unik mulighet midt i sentrum. Rådhusgata 11 er en klassisk bygård med en meget flott beliggenhet midt i sentrum. Ledig kontorlokaler på 85 og 320 kvm.

Ledige lokaler

Vi har nå ledig kontorlokaler i 2. etasje, hvor tilbyr vi flere spennende lokaler, med varierende størrelser, fra 85 til 405 m2. Du finner blant annet et alternativ med en løsning på 320 m2 og 85 m2. Lokalene er fleksible og kan tilpasses din bedrifts behov og ønsket planløsning etter nærmere avtale.

Kontoret på 320 kvm inneholder i dag hele syv individuelle cellekontorer, og kan åpnes opp i helt eller delvis åpent landskap etter ønske fra leietaker. Du vil også finne et koselig spiserom, et møterom for kreative diskusjoner og egen balkong ut mot Byparken, et praktisk lager for organisering og to fleksible landskapsplasser som kan tilpasses akkurat slik du ønsker.

Kontoret på 85 kvm byr på en åpen planløsning som gir deg full frihet til å organisere arbeidsplassen etter dine preferanser. I tillegg har dette kontoret et sjarmerende møterom for presentasjoner og møter, samt en praktisk kjøkkenkrok for bekvemmelighet.

Egen seksjon på 85 kvm. Åpent landskap med møterom og kjøkkenkrok.

Disse to kontorene ligger vegg i vegg, og dette gir mange muligheter til å tilpasse og utvide etter dine eksakte behov. Dette er virkelig muligheten du har ventet på for å tilpasse arbeidsmiljøet akkurat slik det passer for deg.

Delt toalettfasiliteter med dusj er tilgjengelig for begge kontorene.

Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med å se løsninger som dekker dine behov.

Beliggenhet

Rådhusgata 11 er en klassisk bygård med en meget flott beliggenhet midt i sentrum. I nabolaget finner man alle sentrumsfunksjoner innen gangavstand.
Sentrum har god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Sandefjord Lufthavn, 17 min til Larvik, 20 min til Tønsberg, samt 1 time og 20 min til Oslo.

Fra bygget har man flott utsikt mot byparken, med yrende liv på sommeren.

Lokalene har inngang fra Byparken.

Rådhusgata 11

Rådhusgata 11 er et kombinasjonsbygg og består av forretninger, kontorlokaler og boliger. I bakgården er det noen parkeringsplasser for sykler og biler.

1. etasje i bygget er forbeholdt forretningslokaler og restauranter, i tillegg til adskilt inngangsparti for kontorer og boliger. 2. etasje huser flere forskjellige bransjer, og det er i denne etasjen de ledige lokalene er. 3. etasje er boliger.
Kombinasjonen kontor og forretninger gjør at du vil finne det som betyr noe i en hektisk hverdag i dette området; kafeer, forretninger og forskjellige restauranter.

Parkering

Begrenset med parkering i bakgården til Rådhusgata, men mulighet for leie av parkering av oss i omkringliggende parkeringshus. Sandefjord har også 1 time gratis fortausparkering i hele sentrum.

Klikk her for ledig kontor med sjøutsikt på Stub.

Meld din interesse

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Aleksander Sagsveen Aasrum E-post: aa@hjertnes.com Telefon: 40 08 84 40