Rådhusgata 11 – Sandefjord

Beliggenhet Rådhusgata 11 er en klassisk bygård med en meget flott beliggenhet midt i sentrum. I nabolaget finner man alle […]

Eier:       HE-Byparken AS
Leietaker Mitt hjem, Bare Beppe Cafe og litt til, Hjertnes Eiendom, Core 10, Neoz, Thorbjørn Hansens stiftelse, SPIR, Rina
Bygningsmasse ca. 2 312 kvm.
Ledig 0 kvm.
Tomt ca. 1 639 kvm.
Ledig tomteareal 0 kvm.

Beliggenhet

Rådhusgata 11 er en klassisk bygård med en meget flott beliggenhet midt i sentrum. I nabolaget finner man alle sentrumsfunksjoner innen gangavstand. Sentrum har god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Sandefjord Lufthavn, 17 min til Larvik, 20 min til Tønsberg, samt 1 time og 20 min til Oslo.

Fra bygget har man flott utsikt mot byparken, med Cafe og yrende liv på sommeren.

Rådhusgata 11:

Rådhusgata 11 er et kombinasjonsbygg og består av kontorlokaler, forretninger og boliger. I bakgården er det noen parkeringsplasser for sykler og biler.

1. etasje i bygget er forbeholdt forretningslokaler og restauranter, i tillegg til adskilt inngangsparti for kontorer og boliger.
Kombinasjonen kontor og forretninger gjør at du vil finne det som betyr noe i en hektisk hverdag i dette området; cafeer, forretninger og forskjellige restauranter. Andre etasje huser flere forskjellige bransjer, men har i senere tid utviklet seg til et kompetansesenter for eiendom.

Parkering

Begrenset med parkering i bakgården til Rådhusgata, men mulighet for leie av parkering i omkringliggende parkeringshus. 

Meld din interesse

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.