Tønsberg Gressbane – Kontorfellesskap med parkering

Ute etter kontorplass? Kontorlokaler «All inclusive» til leie, sentralt i Tønsberg. Vi tilbyr også skreddersøm for mindre bedrifter.

KONTOR TIL LEIE SENTRALT PÅ TØNSBERG GRESSBANE

Kontorfellesskapet på Tønsberg Gressbane strekker seg over to etasjer og består av en rekke forskjellige bedrifter. På Tønsberg gressbane er det kort vei til alt – både for deg og kundene dine. Vi tilbyr i tillegg til romslige kontorplasser en et stort fellesrom som er godt tilrettelagt for faglige samlinger.

Konseptet er «All inclusive» kontorleie, så alt du trenger å ta med deg er PC´en.

Vi tilbyr fleksible kontorløsninger som kan skreddersys for mindre bedrifter eller du kan leie en enkelt kontorplass. Ta kontakt nå om du ønsker å påvirke hvordan ditt nye arbeidssted skal se ut!

«All Inclusive»

På Tønsberg Gressbane får du «All inclusive» kontorutleie som gir deg alt inkludert i en månedlig leie. Dette gir forutsigbarhet og det er ingen overraskelser på strømregninger eller uforutsett vedlikehold.

Vi tilbyr fast kontorplass på eget kontor. Du får tilgang til møterom, nettverk, printer og kopimaskin vanlig forbruk av kontorrekvisita, felles kjøkken, generell infrastruktur, samt renhold og vaktmestertjenester knyttet til lokalene.

Kontorene ligger i 2 og 3. etasje og hovedinngangen ligger ut mot messe og idrettsparken.

Beliggenhet

Eiendommen har god og sentral beliggenhet. Kort avstand til jernbanestasjonen og sentrum. Eiendommen ligger ca. 5 km fra E18. God adkosmt via Hortensveien og Tomsbakken.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter for deg og dine kunder rett utenfor døren.
Ladestasjoner for el-biler.

 

 

Meld din interesse

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.