Trudvangveien 67-79 «Gressbanen» Tønsberg

Eiendommen har meget god beliggenhet med nærhet messeområdet og Byskogen med sine naturskjønne omgivelser.

Eier:             Tønsberg Gressbane AS
Byggningsmasse: 7 811 kvm
Tomt: ca. 10 500 kvm
Ledig tomteareal: 0 kvm

Beliggenhet

Gressbanen ligger rett ved innkjøringen til Tønsberg via Gulli eller Jarlsberg. Eiendommen ligger sentralt til ved trafikknutepunkt med tilgang til alle hovedveier til Tønsberg og Vestfoldregionen for øvrig.
Gressbanen ligger sentralt ved innkjøringen til Tønsberg sentrum. 4 minutter med bil til E18 og 8 minutter på sykkelen for å komme til jernbanestasjonen.

Det er god utendørsparkering for ansatte og besøkende, det er satt opp 3 ladere for elbil. Stor sykkelparkering og god tilgang på kollektivtrafikk i umiddelbar nærhet.

Eiendommen har meget god beliggenhet med nærhet messeområdet og Byskogen med sine naturskjønne omgivelser.

Gressbanen

Bygningsmassen ble oppført over flere byggetrinn hvor første byggetrinn sto ferdig i 2003. Siste byggetrinn var tilbygg i form av en 4.etasje og ett tilbygg mot nord i nr.79. Dette ble avsluttet i 2015. Bygget står i dag med 4.etasjer i tillegg til en kjelleretasje. Bygningen består av kontor- og næringslokaler, samt garderobeanlegg og tribuner i tilknytning til fotballbanen

Drift

Eiendommen driftes av teknisk personell innen ulike fag, men leietakere har èn kontaktperson å forholde seg til for alle type henvendelser.

Meld din interesse

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.