Hjertnes Eiendom AS

Kontorlokaler i hjerte av byen!

Unik mulighet midt i sentrum. Rådhusgata 11 er en klassisk bygård med en meget flott beliggenhet.

Velkommen til Rådhusgata 11, en klassisk bygård med en meget flott beliggenhet midt i sentrum. I nabolaget finner man alle sentrumsfunksjoner innen gangavstand. Sentrum har god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Sandefjord Lufthavn, 17 min til Larvik, 20 min til Tønsberg, samt 1 time og 20 min til Oslo.

Midt i by`n

Plassert midt i byens sentrum, gir denne beliggenheten deg friheten til å utforske alt av sentrumsfunksjoner i gangavstand. Med enkel tilgang til offentlig transport via buss og tog, og egen parkering sentralt i Sandefjord gir det god tilgang til hele regionen. Om du er på vei til Sandefjord Lufthavn Torp, Larvik, Tønsberg eller Oslo, er tog- eller bilreisen smidig og tar deg dit på kort tid.
Fra bygningens vinduer er det en inspirerende utsikt mot vakre Byparken.

Er du ny i by`n, les mer om Sandefjord her.

Ledighet

I 2. etasje tilbyr vi flere spennende kontorlokaler, med varierende størrelser, fra 14 til 405 m2. I bildene finner du blant annet et alternativ med en løsning på 320 m2 og 85 m2. Lokalene er fleksible og kan tilpasses din bedrifts behov og ønsket planløsning etter nærmere avtale.

Kontoret på 320 kvm inneholder i dag hele syv individuelle cellekontorer, og kan åpnes opp i helt eller delvis åpent landskap etter ønske fra leietaker. Du vil også finne et koselig spiserom, et møterom for kreative diskusjoner, et praktisk lager for organisering og to fleksible landskapsplasser som kan tilpasses akkurat slik du ønsker.

Kontoret på 85 kvm byr på en åpen planløsning som gir deg full frihet til å organisere arbeidsplassen etter dine preferanser. I tillegg har dette kontoret et sjarmerende møterom for presentasjoner og møter, samt en praktisk kjøkkenkrok for bekvemmelighet.

Disse to kontorene ligger vegg i vegg, og dette gir mange muligheter til å tilpasse og utvide etter dine eksakte behov. Dette er virkelig muligheten du har ventet på for å tilpasse arbeidsmiljøet akkurat slik det passer for deg.
Delt toalettfasiliteter med dusj er tilgjengelig for begge kontorene.

Kontorfellesskap R11

I tillegg har vi ledige plasser i vårt dynamiske kontorfellesskap R11, hvor du har muligheten til å bli en del av et fellesskap med ulike bransjer. Dette gir deg en spennende anledning til å bli en del av et miljø, samarbeide, nettverke og utveksle ideer med andre etter eget ønske. Vårt kontorfellesskap gir deg tilgang til felles møterom, og hvor alt er inkludert.

Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med å se løsninger som dekker dine behov.

Rådhusgata 11

Rådhusgata 11 er et kombinasjonsbygg og består av kontorlokaler, forretninger og boliger. I bakgården er det noen parkeringsplasser for sykler og biler.

1. etasje i bygget er forbeholdt forretningslokaler og restauranter, i tillegg til adskilt inngangsparti for kontorer og boliger.
Kombinasjonen kontor og forretninger gjør at du vil finne det som betyr noe i en hektisk hverdag i dette området; cafeer, forretninger og forskjellige restauranter. Andre etasje huser flere forskjellige bransjer.

Parkering

Mulighet for leie av parkering i omkringliggende parkeringshus. 

Lokalene har inngang fra Byparken.
Stort møterom med med skjerm, egen liten altan mot Byparken.
Fellesområdet i Kontorfellesskapet R11.
Egen seksjon på 85 kvm. Åpent landskap med møterom og kjøkkenkrok.

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.