Vesle Hauan – 1 leilighet igjen

Vesle Hauan – Innflytningsklar leilighet

Velg bolig
Prisantydning 4.290.000,-+ omk.
Bruksareal ca 97 m2
P-ROM ca 93 m2
Antall soverom 2
Balkongstørrelse 21 m2
Status Ledig

Beskrivelse:

Leiligheten inneholder: Entrè, gang, gjeste Wc, 2 soverom, bad med plass til vaskemaskin/tørketrommel og stor stue med åpen kjøkkenløsning på hele 43 kvm. Stor terrasse på 21 kvm.

Leiligheten får gjennomgående god standard. Det leveres flott kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens. Det leveres 1-stavs eikeparkett i alle rom bortsett fra på badene hvor vi leverer smakfulle fliser. Vi leverer også tradisjonelt listverk rundt dører og vinduer. I tråd med TEK 10 (Den siste tekniske forskriften) får leiligheten balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Oppvarming skjer med vannbåren varme i gulvene (ikke i bod) (badet har termostatstyrte elektriske varmekabler). Varmen henter vi fra egne borehull som sikrer god varmeøkonomi. Alltid varme gulv, ingen synlige panelovner og mer plass til møblering.

Parkering i byggets underetasje og sportsbod på 5 kvm. i eget bodbygg på tomten medfølger i prisen.

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje, men ligger inn mot eiendommens hageanlegg og lekeareal. Leiligheten er tilbaketrukket fra veien og har sol hele dagen.

OM VESLE HAUAN:

Prosjektet består av 18 sentrumsnære leiligheter fordelt på to bygg med villapreg. Det er 9 leiligheter og parkeringskjeller i hvert hus.

På skipsfører Borger Larsens gamle eiendom «Vesle Hauan», skaldet oppføres 18 leiligheter. Med sin moderne form skal boligene gli inn i området som tradisjonelt har vært preget av flere, store, herskaplige boliger. Vi tenker både på Brydeslottet et par kvartaler nærmere sentrum, men også på Hauanslottet på eiendommen Hauan, som denne eiendommen er skilt ut fra. «Vesle Hauan» er et intimt boligprosjekt hvor vi har fordelt leilighetene på to bygg for å ivareta villafølelsen bedre, og sørge for at bygningene glir bedre inn i miljøet. Vi har sammen med Spir arkitekter utviklet leiligheter som er i tråd med våre erfaringer fra boligmarkedet. Det er lagt vekt på gode oppholdsarealer, ekstra takhøyde i oppholdsrommene, store lysflater som gir god romfølelse og store balkonger som blir som en utvidelse av stuen. Enkelte leiligheter får balkonger både mot øst og vest. Alle leilighetene har lysinnslipp fra tre sider. Det blir heis fra garasjeanlegg og rett opp i leilighetsetasjen. Noen leiligheter får inngang via svalgang. Enkelte leiligheter har mulighet for alternative planløsninger. En leilighet i bygg B får utvendig carport. Noen sportsboder blir i byggets p-kjeller og noen blir i frittstående bygg på tomten.

Mer om standard, utstyr og innredning:

Kjøkken

Som nevnt over leveres det klassiske stilrent kjøkken fra Sigdal, som er vårt førstevalg når det gjelder kjøkken. Vi har valgt Scala Palett (Hvit) som standard. Scala er en moderne front med ramme og slett fylling i malt MDF. Modellen kan leveres med vitrinedører uten sprosser med 4 glassvalg. (Tilvalg) Skrog i hvit melamin.Sigdal har produsert kjøkken gjennom 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes! Endringer av standard kjøkken gjøres i eget tilvalgsmøte med kjøkkenleverandøren.

Overflater

Veggene i leiligheten leveres sparklet og tapetsert med strie uten struktur og sparklet/malt der det er betong. Standardfarge: Brukket hvit S0502-Y, glans 05. Himlinger er behandlede betonghimlinger eller nedforede gipsplatehimlinger som sparkles og males i farge S0502-Y, glans 05.

Listverk mot tak med diskret profil. På bad leveres det fliser av type 30×60 cm på gulv (mosaikkfliser i dusjhjørnets gulvareal). Hvite blanke 30×60 cm fliser på veggene. Nedforet gipshimling som er sparklet og malt i farge S0502 Y, glans 20. Listverk mot tak med diskret profil. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og nedforede platehimlinger. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir synlig.

Garderobe/Bad

Sigdal Vaio garderobeskap. Korsbakken baderomsinnredning.

Sanitær

På badet leveres baderomsmøbel i hvit utførelse med bredde 100 cm. Innredningen har heldekkende hvit servant og ettgreps servantbatteri samt speil med lysrørsarmatur. Begge toaletter er vegghengte med skjult sisterne og leveres i hvit porselen av type Aqualux fra Korsbakken. Innkassing for skjult sisterne må påregnes. Dusjløsning leveres i henhold til prospekttegninger. Glassvegger av type Alterna 88×88 cm. Det leveres et greps termostatstyrt dusjbatteri med dusjgarnityr. (Fleksibelslange og hånddusj). I bad/vaskerom avsettes det plass for og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel). Alle blandebatterier av type Damixa.

Elektrisk

Det leveres komplett elektrisk anlegg i h.h.t. gjeldende forskrifter. Elektrisk ledningsanlegg ligger generelt skjult i leiligheten med brytere og kontakter i hvit utførelse. Det kan forekomme at enkelte kabler må legges åpent av hensyn til konstruksjonen. For lyspunkt i himling i stue og over kjøkkenbord leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg med bryter på vegg. Av belysning i leilighetene leveres lysarmatur med stikkontakt under overskap på kjøkken, inntil 4 stk. innfelte downlights med dimmer fritt levert i nedforet himling, lysarmatur over speil på bad, taklampe med bryter i innvendig bod, samt stikkontakt og utelys på balkong/terrasse. Alle leiligheter får eget sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Egen måler i felles tavleskap i kjeller. Det blir utarbeidet en egegn elektrobeskrivelse for hver leilighet.

TV/Telefon

Det leveres 2 doble uttak i hver leilighet. Det blir inngått avtale med Sandefjord Bredbånd som blir tjenesteleverandør til sameiet. Kjøper betaler
selv tilknytnings- og abonnementsavgifter. Grunnpakke for TV og bredbånd blir fakturert som en del av felleskostnadene. Kjøper må selv tegne abonnement for telefoni, utvidet bredbånd og evt. tilleggstjenester. Det er ikke opplegg for analog telefon i bygget.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i byggets underetasje.

Fellesarealer

Det henvises til prospektet for en fyldig beskrivelse av fellesarealer.

Uteplass

Leiligheten får terrasse på hele 21 kvm.

Øvrig

Denne beskrivelsen er ikke fullstendig. Last ned fullstendig prospekt her: Link til prospekt