Chr. Hvidts plass – Leiligheter kommer for salg

Lekre og praktiske leiligheter i Sandefjord sentrum for deg som ønsker en enklere hverdag. Alle leilighetene har romslig, solrik balkong, samt tilgang til heis og biloppstillingsplass.

Drømmer du om å gå ned på bakeren å kjøpe brød til frokost eller kake til kaffen? Dette er leilighetene for deg som ønsker å bo sentralt i Sandefjord sentrum med alt i du trenger i umiddelbar nærhet. Snart kommer det 12 nye lekre leiligheter for salg med utsikt over historiske Christopher Hvidts plass. Alle leilighetene har romslig, solrik balkong, samt tilgang til heis og biloppstillingsplass. Bylivet kan du betrakte fra balkongen og ønsker du å trekke deg tilbake, er det flotte fellesareal i «bakgården». Det nye bygget innordner seg bebyggelsen i jugendstil fra tidlig på 1900-tallet og vil bidra til å bevare den historiske atmosfæren rundt Chr. Hvidts plass.

Leilighetene leveres nøkkelferdige i klassisk eller moderne stil, men om du ønsker tilpasninger i materialvalg så skreddersyr vi gjerne for deg. Dette er den perfekte muligheten for deg som ønsker deg et enklere liv – med nærhet til alt, i Sandefjord sentrum. Er du interessert eller har spørsmål – ta kontakt!


MODERNE LEILIGHETER I BEBYGGELSE MED HISTORISK PREG

Det nye bygget vil inneholde 2-4 roms leiligheter fra 69 til 130 kvm med høy og moderne standard. Adkomst til leilighetene vil være fra Stockflethsgate/Chr. Hvidts plass gjennom portrommet. Herfra vil det være tilgang til heis og trappeløp. Alle leilighetene har romslige balkonger (11-90 kvm) med gode solforhold. Balkongene er sydvendt, med utsikt til historiske Chr. Hvidts plass. Her kan du vinke til 17. mai toget og ellers nyte hverdagslivet med baker, blomsterforretning og dagligvarer rett i nærheten. Her har du alt du trenger!

Leilighetene leveres nøkkelferdige, men det er mulig å velge stil og materialer som passer deg. Tanken er at man kan velge mellom to interiørkonsepter – klassisk eller moderne. Vi har med oss dyktige arkitekter som finner smarte løsninger som gjør det enkelt for deg å bo godt, på mindre plass enn du kanskje er vant til. Målet er å skape gode oppholdsrom, praktiske planløsninger og detaljer som gjør at du får en enklere hverdag. Hver leilighet disponerer en sportsbod i 1. etasje og en biloppstillingsplass.

I bakgården i 2. etasje blir det tilrettelagt for utendørs oppholdsrom med beplantning, benker og sittegrupper – perfekt for slå av en prat med naboen eller noen som stikker innom.

 

SENTRALT OG TILBAKETRUKKET – SANDEFJORD SENTRUM

De nye leilighetene ligger på Chr. Hvidts plass, og skal bygges mellom Hotel Atlantic og Ivar Halvorsen Konditori. Beliggenheten er særdeles sentral i Sandefjord – men allikevel noe tilbaketrukket øverst i sentrum. Du har alt du trenger i hverdagen med byens butikker og kaféliv, og kort vei til flotte turområder i Preståsen. Skal du ut å reise eller få besøk er tog og buss kun 5 minutter gange unna.

Chr. Hvidts plass er en historisk plass med mange verneverdige bygg. Det nye bygget vil gi en sammenhengende fasade mot gata slik at torget styrkes som byrom. Det nye bygget skal tilpasses bebyggelsen i jugendstil fra tidlig på 1900-tallet med detaljer og materialvalg. Eksempelvis med saltak, lys murpuss og nyfortolkning av fasadelementer i jugendstil.

Vi ønsker å bevare historien, men tilby moderne og praktiske leiligheter for de som ønsker en enklere hverdag.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Meld din interesse