Store Berganveien 59 – 83 – Utsolgt

I meget attraktive omgivelser på Store Bergan skal det nå bygges 13 store og lekre eneboliger. Boligene oppføres over henholdsvis to- og fire plan og byr på familievennlige planløsninger hvor fleksibiliteten er stor og man kan tilpasse bruken etter behov.

Last ned prospekt

I meget attraktive omgivelser på Store Bergan skal det nå bygges 13 store og lekre eneboliger.

I meget attraktive omgivelser på Store Bergan skal det nå bygges 13 store og lekre eneboliger. Boligene oppføres over henholdsvis to- og fire plan og byr på familievennlige planløsninger hvor fleksibiliteten er stor og man kan tilpasse bruken etter behov. Boligene er særdeles innholdsrike og varierer i størrelse fra 205 kvm BRA til 340 kvm BRA. I tillegg kommer dobbelgarasje og bod.

Det er lagt vekt på store oppholdsrom og romslige, solrike uteplasser. Boligene i nr. 61, 63 og 65 leveres med takterrasse.

Byggeområdet og boligtomtene blir pent opparbeidet med ferdigplen, hekker, busker og trær i henhold til utenomhusplanen. For barna i området etableres det en stor, felles lekeplass, og alle får også eierandel i friområdet i Hystadåsen, øst for boligene.

Disse boligene passer perfekt til en sosial familie med en aktiv hverdag.

Attraktiv beliggenhet på Store Bergan

Eiendommen ligger i et meget populært boligområdet rett ved Store Bergan barneskole, sentralt plassert mellom flotte turmuligheter i Marum rett over veien og båtlivet på fjor`n i gangavstand. Landlig men likevel sentralt!

Adkomstveien blir en stille og rolig blindvei uten gjennomkjøring, så det er kun dine nye naboer som vil ferdes her.

Med din nye bolig som utgangspunkt er det kort vei til alt. Bilen kan stå trygt i garasjen for det er gang- og sykkelstier helt inn til sentrum. Ønsker du miljøvennlig transport går det buss fra Hystadveien v/Thorøya som tar deg videre til sentrum, buss- eller togstasjonen.

Tur- og rekreasjonsområder:
Marum, som ligger like i nærheten, er blant Sandefjords mest populære rekreasjonsområder. Her kan man ta seg en skitur i lysløypa eller benytte seg av de utallige jogge- og sykkelmuligheter. Det finnes et stort nettverk av stier i området. I tillegg er det store grøntområder hvor man kan ta med seg piknikkurven.

Kunstgressbane og idrettshall i tilknytning til skolen, like over veien. Golfbanen ligger i nærheten. Et stort idrettsanlegg finnes også på Store Bergan Idrettslags område ved Ranvik Ungdomsskole.

Når sommeren kommer og temperaturen i vannet stiger er det bare å ta sykkelen til Granholmen. Her finnes bl.a. sandstrand og brygge for bading og opphold.

Avstand:

– Store Bergan barneskole 100 meter
– Buss stopp ca. 650 meter
– Marum 200 meter
– Dagligvareforretning ca. 1 km.
– Sentrum 5 km.
– Jernbanestasjon ca. 6 km
– E-18 ca. 7,2 km

Tomten

Det er lagt stor vekt på å etablere trivelige utomhusarealer.
Felles adkomstvei, innkjørsel og gårdsplass asfalteres.
I hagen legges det ferdigplen og det blir plantet hekker og trær i henhold til situasjonsplanen.

Nåværende vegetasjon beholdes i den utstrekning det er naturlig.
På tomtens sørøstre del etableres det en stor lekeplass med lekeapparater for de minste og med heller, gress, bark- eller gummidekke.

Postkassestativ og søppelstativ etableres lett tilgjengelig.

Det er utarbeidet en utomhusplan for prosjektet som sikrer at området får et helhetlig preg ved ferdigstillelse. Utomhusplanen er vedlegg til salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen ligger i regulert område. Plannavn 3804 20190014 – Hystad vestre vedtatt 29.04.21. I henhold til kommuneplanens arealdel, er området avsatt til boligformål. Reguleringsplanen med tilhørende bestemmelser ligger vedlagt.

Link til boligvelger: https://storeberganveien.no/

 

Meld din interesse

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.