facebook_pixel

Stort hjørnelokale på Aagaards Plass

319 kvm.

Aagaards Plass 1

Straks

Leiepris
Etter nærmere avtale.

Type lokaler
Forretningslokale i sentrum

Etasje
1. etg.

Byggeår
Bygget er oppført i 1987.

Lokale/innhold
Attraktivt forretningslokale på Aagaards Plass i Sandefjord Sentrum. Det har vært drevet restaurant i lokelene i en årrekke og lokalene kan egne seg for dette, dersom konseptet er riktig. Lokalene egner seg også meget godt for forretning eller kontor.
Det er store vindusflater mot godt trafikkert gate som gir meget god vinduseksponering. Hele fronten har også meget god takhøyde.

Lokalet består av et åpent lokale, kjøkkenareal og toaletter og noe lager. Lokalene kan leies ut som de står eller tilpasses for leietaker etter nærmere avtale.
Lokalene har ventilasjonsanlegg med kjøling.

Mulighet for leie av tilleggsareal; lager,kjøle-/fryserom.

Standard
Lokalet er totalt oppusset i den senere tid med bla. flislagt gulv, malte vegger og systemhimlinger. Det er montert felles ventilasjonsanlegg med kjøling.

Beliggenhet
Lokalet ligger hjørnet av Aagaards Pass og Droningensgate i Sandefjord sentrum, som er en av hovedgatene i sentrum.  Lokalet har enkel biladkomst rett på utsiden med mulighet for av- og pålessing av varer og det er rikelig med parkeringsplasser i umiddelbar nærhet. Andre forretninger i området er SPINN sykkelshop, Klart Svar, Baker Marcussen, Kiwi, Kid Interiør, Ole Olsen klesforretning og Jernia Gleditsch.

Adkomst
 Se kartutsnitt.

Parkering
Rikelig med parkeringsplasser i umiddelbar nærhet. Mulighet for leie av plasser for ansatte.

Overtagelse
Lokalene er ledige og kan overtas umiddelbart.

Leieperiode
Etter avtale.

Eierselskap
Eiendommen er eiet av Kvartal 19 AS, et selskap i HE-Gruppen.

Utleie
For ytterligere opplysninger om utleieobjektet eller avtale om visning, kontakt:

Hjertnes Eiendomsdrift AS
v/Pål Badski

Tlf:           33 45 41 00
Mobil:     48 04 99 99
Mail:        pb@hjertnes.com

 

Diverse opplysninger
Hjertnes Eiendom AS (HE-Gruppen) eier og forvalter næringseiendommer sentralt i Vestfold. Selskapet er en av de største aktørene i distriktet med en forvaltningsportefølje på over 100.000 kvm. Vi driver også med utvikling av både nærings- og boligeiendommer. Vi har et eget drifts- og utviklingsselskapselskap med 8 medarbeidere, som også inkluderer et vaktmesterteam som bistår våre leietakere med driftstjenester.Leievilkår i h.h.t. HE-gruppens leiekontrakter.

Meld din interesse