Velkommen til Chr. Hvidts Plass

Velkommen til Chr. Hvidts Plass

Vi har gleden av å kunne presentere 12 innholdsrike og praktiske leiligheter i Sandefjord sentrum. Leilighetene varierer i størrelse fra 69 til 129 m2. Prosjektet tilpasses omgivelsene med et klassisk utrykk blandet med moderne materialer som gir et spennende uttrykk. I utviklingsprosessen er det lagt mye tid og ressurser i byggets estetikk og løsninger innenfor meget strenge rammevilkår på denne bevaringsverdige og historiske plassen.

Målet er å skape moderne byleiligheter med god kvalitet, gode oppholdsrom, og med planløsninger og detaljer som gjør at du får en enklere hverdag. Leilighetene får attraktive uteplasser med gode lys– og solforhold. Over carportene i bakgården etablerer vi et skjermet og innbydende fellesareal.


Moderne leiligheter med et historisk preg

Bygget inneholder 2-4 roms leiligheter fra 69 til 130 kvm med høy og moderne standard. Adkomst til leilighetene er fra Stockflethsgate/Chr. Hvidts plass gjennom portrommet. Herfra er det tilgang til heis og trappeløp. Alle leilighetene har romslige balkonger (11-90 kvm) med gode solforhold. Balkongene er sydvendt, med utsikt til historiske Chr. Hvidts plass. Her kan du vinke til 17. mai toget og ellers nyte hverdagslivet med baker, blomsterforretning og dagligvarer rett i nærheten. Her har du alt du trenger!

Miljø & beliggenhet

Vi etablerer et helt nytt og attraktivt bomiljø i denne tradisjonsrike bydelen. Chr. Hvidts Plass har en meget sentral, men likevel tilbaketrukket beliggenhet i Sandefjord sentrum. Eiendommen ligger mellom Halvorsen bakeri og Hotell Atlantic i rolige omgivelser i en enveiskjørt gate. Her kan man glede seg over mulighetene for en bilfri tilværelse med alle sentrumsfunksjoner rett utenfor døra, og et mangfold av aktiviteter og spennende kultur- og restaurantopplevelser bare en liten spasertur unna.

For deg som lever et aktivt liv er det en rekke alternativer i nær omkrets. Flere treningssentre ligger innenfor 1 km., men det finnes også mange andre alternativer. Bli med på trening i Badeparken, ta et morgenbad i det nye Strømbadet ved Hesteskoen, ta frem skøytene i den nyoppussede Thor Dahlsgate eller ta en spasertur i Preståsen. På Chr. Hvidts Plass har man alt man trenger for en enklere, men fortsatt aktiv hverdag i nærheten.

Standard

Boligene har gjennomgående god standard, det er uteplasser med gode lys- og solforhold, fellesområdet ute på taket av carportene er pent opparbeidet og beplantet. Kjøkken med god standard fra Sigdal, og integrerte hvitevarer fra Siemens. Det er enstavs eikeparkett i stue, kjøkken, gang og soverom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning, noe som også er med på å gi lavt energiforbruk. Leilighetene har tilgang med heis, og alle har egen sportsbod i 1. etasje, samt bod inne i boligen.

Vi gratulerer alle kjøpere med sitt nye hjem, og vi er stolte over hvor fint det har blitt!

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.