Tønsberg Gressbane – Gressbanen Helsehus

Ute etter kontorplass innenfor helse? Kontorlokaler «All inclusive» til leie, sentralt på Tønsberg Gressbane. Vi tilbyr også skreddersøm for store og små bedrifter.

KONTOR TIL LEIE SENTRALT PÅ TØNSBERG GRESSBANE

Kontorfellesskapet på Tønsberg Gressbane strekker seg over to etasjer og består av en rekke forskjellige bedrifter. På Tønsberg gressbane er det kort vei til alt – både for deg og kundene dine. Vi tilbyr i tillegg til romslige kontorplasser en et stort fellesrom som er godt tilrettelagt for faglige samlinger.

Konseptet er «All inclusive» kontorleie, så alt du trenger å ta med deg er PC´en.

Vi tilbyr fleksible kontorløsninger som kan skreddersys for mindre bedrifter eller du kan leie en enkelt kontorplass.

Gressbanen Helsehus

På Tønsberg Gressbane i 2. etasje oppgang 67, ligger Gressbanen Helsehus, i lyse og trivelige lokaler finner du flinke terapeuter, med brukerne i fokus. Vi har nå ledig kontor i Helsehuset.

Vi tilbyr fast kontorplass på eget kontor. Du får tilgang til møterom, nettverk, printer og kopimaskin vanlig forbruk av kontorrekvisita, felles kjøkken, generell infrastruktur, samt renhold og vaktmestertjenester knyttet til lokalene.

Kontorene ligger i 2. etasje og hovedinngangen ligger ut mot messe og idrettsparken.

Beliggenhet

Eiendommen har god og sentral beliggenhet. Kort avstand til jernbanestasjonen og sentrum. Eiendommen ligger ca. 5 km fra E18. God adkomst via Hortensveien og Tomsbakken.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter for deg og dine kunder rett utenfor døren.
Ladestasjoner for el-biler.

 

 

Meld din interesse

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Aleksander Sagsveen Aasrum E-post: aa@hjertnes.com Telefon: 40 08 84 40