Kvartal 19 – Sandefjord

Ledig kontor på ca 192 kvm. Kvartal 19 har en meget flott beliggenhet midt i sentrum. I nabolaget finner man alle sentrumsfunksjoner innen gangavstand. Sentrum har god offentlig kommunikasjon via buss og tog. 

Beliggenhet

Kvartal 19 har en meget flott beliggenhet midt i sentrum. I nabolaget finner man alle sentrumsfunksjoner innen gangavstand. Sentrum har god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Sandefjord Lufthavn, 17 min til Larvik, 20 min til Tønsberg, samt 1 time og 20 min til Oslo.

Fra bygget har man fint utsyn utover Aagaardsplass.

Som en del av et levende sentrum er det fler og fler som ønsker seg kontorplass sentralt i Sandefjord. Med utvidelsen av Grunderiet og etablering av dHub er det i ferd med å utvikle seg et nytt «næringssentrum» som kjennetegnes av nytenkning, kreativitet og vekst. Hjertnes Eiendom ønsker at Kvartal 19 skal være et naturlig supplement til dette.

 

Kvartal 19

Kvartal 19 er et kombinasjonsbygg og består av kontorlokaler, forretninger og boliger. I kjelleren er det noen parkeringsplasser for sykler og biler.

1 – 3 etasje i bygget er forbeholdt forretningslokaler og restauranter.
Kombinasjonen kontor og forretninger gjør at du vil finne det som betyr noe i en hektisk hverdag i dette området; forretninger, kiosk og opplevelsessenter. Andre og- tredje etasje huser flere forskjellige bransjer. Mangfoldet har blitt stort etter etableringen av K19 kontorfellesskap.

Kontorfellesskap

Kontorfellesskapet K19 er en del av Kvartal 19 på Aagaards plass midt i Sandefjord sentrum. Her er det kort vei til alt – både for deg og kundene dine. K19 har stor felles terrasse og er godt tilrettelagt for sosiale og faglige samlinger.

K19 har flunkende nye lokaler, med lys og moderne stil som gir en perfekt ramme for et spennende og innovativt arbeidsmiljø. Konseptet er «All inclusive» kontorleie, så alt du trenger å ta med deg er PC´en. For mer informasjon: https://hjertnes.com/eiendommer/k19-kontorfellesskap-sandefjord/

PARKERING

Begrenset med parkering i kjelleren, men mulighet for å leie parkering i parkeringshuset under Aagaardsplass.  

Meld din interesse

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.